Volvo Car Retail väljer Qlosr Group AB (publ) som leverantör av arbetsplatstjänster till ett avtalsvärde om cirka 14 MSEK

30 juni 2023 11:15

Qlosr Group AB (publ) (”Qlosr Group”) har kommit överens om att teckna ett nytt IT-avtal för att leverera paketerade prenumerationstjänster för datorer till Volvo Car Retail AB (”Volvo Car Retail”). Det totala avtalsvärdet uppgår till cirka 14 MSEK och längden på kontraktet sträcker sig initialt över 3 år. Leveransen består av moderna molnbaserade arbetsplatstjänster med stort hänsynstagande för miljön både gällande leverans, emballage och Co2-kompensation.

Ett nära samarbete med Volvo Car Retail samt en kvalitativ leverans med stort miljöfokus har varit kärnan i affärsrelationen historiskt. Att vi nu transformerar leveransen till en komplett funktion och tar ett större ansvar både gällande tjänster och managering visar att kvalitet, miljö, arbetsmiljö och säkerhet är viktiga hörnstenar för långsiktiga affärsrelationer, säger Jonas Norberg Group CEO, Qlosr Group AB (publ)

En avgörande anledning till valet av Qlosr Group som leverantör är de miljöaspekter som prenumerationstjänsterna tar hänsyn till och parterna har enats om ytterligare initiativ för att minska miljöpåverkan.

  • Co2-kompensation med plantering av träd
  • Avemballerad leverans av datorer
  • Återbruk av utvalda datorer
  • Hårdvara som produceras med delvis återvunnen plast

För ytterligare information vänligen kontakta:

Urban Norberg

Urban Norberg

IR-kontakt
Åk till toppen