Qlosr Group AB (publ) tecknar nytt avtal med svensk friskoleaktör till ett totalt värde om cirka 39 MSEK

20 december 2022 11:08

Qlosr Group AB (publ) (”Qlosr Group”) har tecknat ett nytt IT-avtal för att leverera paketerade prenumerationstjänster till en svensk friskoleaktör. Det totala värdet uppgår till cirka 39 MSEK och längden på kontraktet sträcker sig initialt över 3 år. Leveransen kommer att starta omedelbart och trappas upp under första kvartalet 2023 och förväntas nå fulla volymer under det tredje kvartalet 2023.

En viktig del i vår strategi för organisk tillväxt är att arbeta i ett nära partnerskap med våra kunder. Det är därmed extra roligt när en befintlig kund väljer att förnya förtroendet med oss och utökar med nya tjänster. Leveransen som primärt består av våra paketerade prenumerationstjänster inom arbetsplats, serverdrift och infrastruktur kommer att tillgodose kundens behov för fortsatt tillväxt och ökade krav inom säkerhet. För att möta verksamhetens behov av hybrida arbetssätt består tjänstepaketeringarna av molntjänster från både Microsoft och Google som kompletteras av datacentertjänster som driftas i våra egna datacenter, säger Jonas Norberg Group CEO, Qlosr Group AB (publ)

Den kundnära dialogen och tekniska kompetensen inom Qlosr Group i kombination med många års erfarenhet av att framgångsrikt förse skolsektorn med driftsäkra, flexibla och moderna IT-tjänster enligt prenumerationsmodellen har varit stark bidragande till att Qlosr Group har fått förnyat förtroende hos denna kund.

Qlosr Group stärker därmed sin position som en ledande aktör inom IT leveranser och digitalisering för skola- och utbildningsverksamheter i Sverige.  

Urban Norberg

Urban Norberg

IR-kontakt
Åk till toppen